Betöltés...
Aktualitás dátuma: 2021. november 16., kedd - 14:00
  • Alt
Habár néhányat még aludni kell, de ne felejtsék el, hogy december 4-én ismét Mikulásfutás a kastélyszigeten!
Részletek:
"Az esemény ezúttal nem verseny, hanem egy vidám ismerkedős-beszélgetős közösségépítő rendezvény, ami a gyerekekről és az ünnepi hangulatról szól. Ezért megkérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítsen megtölteni ajándékokkal (gyümölcs, csokoládé, cukorka stb.) a Mikulás zsákját, hogy legyen mit kiosztani a gyermekeknek. Továbbá, aki csak teheti, öltözzön mikulásnak, vagy tegyen fel legalább egy mikulássapkát a hangulat kedvéért.
Az eseményen a korábbi versenyeink érmeinek, multifunkcionális csősáljainak megvásárlásával az egyesületünk támogatása is lehetséges lesz.
Menetrend:
15:45 Gyülekező, az apró ajándékok összegyűjtése
16:00 Zenés bemelegítés
16:10 Közös kocogás, vagy séta a Kastélyszigeten, kinek-kinek kedve szerint
Utána a Mikulás, Mikulások az összegyűjtött ajándékokat kiosztják a gyermekeknek, majd beszélgetünk, ismerkedünk egy kis forralt bor és tea mellett.
17:00 Az estét közös csillagszórózással, és emlékfotó készítéssel szeretnénk zárni, ezért kérünk mindenkit, hogy hozzon gyufát, tűzgyújtó eszközt!
Kicsik, Nagyok, Közepesek, Kismamák, Nagypapák, Szülők, Nagyszülők, Unokák, Papák és Dédik, ne hagyjátok ki: TALÁLKOZZUNK IDÉN IS EGY SZÉP ESTÉRE!"
 
 
Szeretettel várunk mindenkit!