Betöltés...

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk! Kérjük mondjon véleményt, tegyen bejegyzést vendékönyvünkbe! A megújuló Edelényi Kastélysziget mindig tartogat meglepetést és tartalmas kikapcsolódást ígér! Várjuk szeretettel újra és újra!

Tomolák aranka

Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nagyon negatív élményként marad meg ez a kastélylátogatás. Feleslegesen vettek el 2 órát az életemből egy olyan kiállításra, ami félóra alatt bejárható. Értelmetlen és bárgyú volt a 3D-s film, amit végig kellett nézni. A termek tárlatvezetés nélkül is bejárhatóak lennének, hiszen minden információ ki van írva, a vezető semmi pluszt nem tett hozzá. Elhiszem, hogy szerették volna interaktívvá tenni a kiállítást, de nem kéne ezt erőltetni. Rádióközvetítés 1795-ből?! Elég sok kastélyban és várban jártam Magyarországon és külföldön, de soha nem éreztem azt, hogy ennyire le kéne egyszerűsíteni, pontosabban fogalmazva lebutítani a mondandót. Mélységesen felháborított az, amit itt tapasztaltam.
3 év 5 hónap

Biro Gyozo ( Victor )

Hat en mar votam tobszor ot az elso volt 1955ben az edes apam be volt zarva a kastejba. O volt a kocsmas fonoke mert focizot azert kapta. Mikor othon vagyok Egerbe mindig meg latogatam a kastejt. Es cask etszer volt szerencsem belurol meg latni ez volt ugy 2000be. Es koszononom szepen a Farkasneninek probalt meg keresni a cukrazda tulajdosnost aki segitete az edes apamat Vit nek kajat mindig Farkas neni dolgozot a Turista Irodaba Istvan Kiraly ut 52 ben.Nagyon jo szivu neni . Puszilom otet.
A kastej nagyon szepen nezki amit latok a szamito gepen.Remelem most rendesen meg van javitva mar probaltak egy parszor javitani.

Thanks for this site. Victor Biro ( Melbourne )
3 év 10 hónap

Komódiné Sipos Ibolya

Tegnap látogattunk el barátokkal és munkatársakkal Rozsnyóról vissza felé jövet a kastélyba. Igazán szép a felújított kastély, a kastélyt bemutató tárlatvezető korhű öltözékben fogadott bennünket. Felemelő érzéssel jöttünk el este hat órakor! Gratulálok a felújításban résztvevőknek és őszintén kívánom, hogy nagyon-nagyon sok látogató, érdeklődő keresse fel Önöket az elkövetkezendő időben is!
4 év 4 hét

Csizi sándor

Mai nap újabb élményekkel lettem gazdagabb a térképkiállítás és a népszuper tárlat nagyon tetszett.
4 év 4 hónap

kardos és szinai család

Nagyon szép a kastély, gratulálunk a felújításhoz, sok vendéget szereztek vele. Jó ötlet a kis mozifilm is. Köszönjük.
4 év 9 hónap

Kós Károly Építőipari SZKI, 13.C osztály és tanáraik

Itt jártunk a miskolci Kós K. Építőipari SZKI-ból. Nagyon szép lett a kastély, igazi élmény volt az egész tárlatvezetés.
4 év 9 hónap

Írjon Ön is a vendégkönyvünkbe!

Vendégkönyv használata: Kérjük a megfelelő mezőket töltse ki a panelben! Valós adatokat használjon! A látogatóhelyről alkotott véleménye a vendégkönyv oldalon jelenik meg, más bejegyzések fölött, elsőként.

    Köszönjük, hogy megtisztel soraival és mások érdeklődését is felkelti a Kastélysziget iránt!